Opkomst goedkope vismagneten

Goedkope vismagneten, het is een ramp! De afgelopen maanden zijn er een aantal verkooppunten van vismagneten bijgekomen die magneten zeer goedkoop aanbieden. In eerste instantie zou je denken dat, dat een goede ontwikkeling is. Helaas zijn deze magneten van een zeer lage kwaliteit. Het is natuurlijk erg aantrekkelijk om voor een goedkope magneet te vallen, maar vaak gaat deze na een aantal keren gooien al kapot en kun je als nog overstappen op een magneet die wel van kwaliteit is. Daarnaast neemt de trekkracht van deze magneten soms na een paar maanden af en heb je niets meer aan je magneet. Sterker nog bij sommige leverancier worden trekkrachten beloofd die niet behaald wordt. Neodymium is relatief duur materiaal waardoor de juiste kwaliteit gewoon niet aangeboden kan worden voor een paar tientjes. Pas dus op waar je de vismagneet koopt!

Kijk altijd of de desbetreffende verkoop partij trekkrachtentesten laat zien bij haar producten. Wanneer dit niet het geval is kun je bedrogen uitkomen want hoe kun jij de trekkracht testen? Geloof niet in chinese filmpjes die op sommige websites staan, hier kan namelijk mee gesjoemeld zijn.

Betrouwbare webshops

Je kunt daarom beter bij vertrouwde verkooppunten je magneet halen. Denk hierbij aan Magnetar, hier wordt elke magneet met deugdelijke apparatuur getest. Daarnaast laten ze de testresultaten zien op hun site middels video en afbeeldingen.

One thought on “Opkomst goedkope vismagneten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *