Magneetvis technieken

Als je gaat magneetvissen zijn er meerdere technieken om je vismagneet aan een object vast te krijgen. Het slimste is om deze technieken allemaal toe te passen op je plek om de kans te vergoten dat je wat vangt. De volgende technieken zijn het meest bekend:

  • Naar boven en naar beneden
  • Gooi en trek
  • Gooi, trek en loop

Naar boven en naar beneden

Bij deze techniek voor magneetvissen gooi je je magneet in het water vanaf een brug. Vervolgens loop je over de brug heen terwijl je de magneet naar boven trekt en weer laat vallen zodat deze als het waren over de bodem van het water stuitert. Op deze manier pak je op een gemakkelijk manier een groot oppervlakte van de bodem mee.

Gooi en trek

De gooi en trek techniek is de meest gebruikte techniek. Je gooit je vismagneet in het water en trekt hem vervolgens naar je toe. Op de weg naar je toe hoop je natuurlijk dat de magneet vast komt te zitten aan een mooie kluis of een ander object.

Gooi,trek en loop

Met deze techniek gooi je je magneet het water in en trek je hem naar je toe tot dat je vast komt te zitten. Op het moment dat je vast zit loop je zo dicht mogelijk naar de plek toe. Vanaf hier ga je verder met het naar binnen halen. Op deze manier vergoot je de kans om het object niet te verliezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *